snel transport

Mogelijkheden in Sneltransport 
V&V Transport bezorgt al uw zendingen vlot, veilig en vertrouwd. Of het nu gaat om belangrijke documentatie, een enkele doos of 30 pallets. Binnen Europa dragen wij zorg voor een bezorging binnen 24 uur. Wij kunnen bij elk adres in Europa verzendingen ophalen en bij de klant (of een ander gekozen adres) bezorgen. Op die manier plant u uw transport efficiënt en betaalt u niet meer dan nodig. 

Onze gekwalificeerde en ervaren chauffeurs helpen u graag met het verzorgen van uw nationaal sneltransport. Daarbij beschikken wij over een jong, goed onderhouden wagenpark waardoor wij een representatieve uitstraling kunnen garanderen. Wij bieden zeer aantrekkelijke tarieven voor sneltransport. Bel ons op 0493-383877 en ontvang direct de ritprijs.

Met spoed een pakket laten verzenden? 
Soms is snel handelen hoofdzaak, maar service is zeker zo belangrijk. U wilt met spoed een pakket of pallet laten verzenden binnen Nederland of naar het buitenland? Dan kiest u voor de snelle, accurate en betrouwbare koerierdienst van V&V! 
 
Alle aandacht voor uw zending, zorgvuldig en snel vervoer. 
Koerierdienst, dat wil bij V&V zeggen, één zending, één klant. De laadruimte van de bestelbus of vrachtwagen is geheel tot uw beschikking en uw zending gaat rechtstreeks naar de bestemming. V&V voor Deurne en omstreken, vervoert meteen van A naar B zónder tussenladingen en zónder overladingen maar mét alle aandacht voor uw zending. V&V zet zich in voor zorgvuldig en snel vervoer. De zending wordt altijd binnen een vooraf afgesproken tijd afgeleverd.