Koel Transport

V&V Transport is al meer dan 5 jaar een logistiek dienstverlener met full service diensten op het gebied van koeltransport, vriestransport.

Custom-made oplossingen voor uw vriestransport 
Bij V&V zijn we continu bezig om onze technische processen te optimaliseren. We lopen hierin graag voorop en gaan mee met de technische mogelijkheden van de toekomst voor transport. Door verschillende systemen aan elkaar te koppelen kunnen wij u ondersteunen in moderne communicatiemogelijkheden. Van elektronische communicatie van en over opdrachten tot real-time Track & Trace. We denken graag met u mee naar een passende (custom-made) oplossing voor het transport van uw producten. 

Vriestransport met uitstekende koelmotoren 
V&V heeft een sterk netwerk voor internationaal koel- en vriestransport van volle wagenladingen (FTL). Wij zijn in staat om voor onze klanten vaste afhalingen en leveringen te realiseren, maar ook incidenteel transport is mogelijk. Met onze trailers die voorzien zijn van koelmotoren kunnen we ladingen onder elke conditie waarborgen, van -20 ºC tot
18 ºC. Zo blijven uw diepgevroren producten gegarandeerd vers.

Ruime Ervaring 
V&V staat voor meer dan 15jaar ervaring met transport, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. V&V blinkt onder andere uit in Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het palletvervoer uitbesteedt wilt u daar toch geen omkijken meer naar moeten hebben?.