over ons

Een betrouwbare partner voor Uw transport

V&V Transport BV is een goed georganiseerd nationaal én internationaal opererend transportbedrijf. Ons bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en met een gezellig team van medewerkers zorgen wij voor kwalitatief hoge dienstverlening.  

In 2004 zijn wij gestart met het rijden in de distributie van pakketten voor opdrachtgevers als DPD, TNT en GLS, waarna wij in 2008 langzaam zijn gaan investeren in het groot transport, V&V Transport daarna in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd transportbedrijf. In het belang van onze klanten vinden wij het belangrijk om continu te blijven werken aan een verdere professionalisering van onze dienstverlening.  

Klanten kunnen altijd op V&V Transport bouwen. Zakendoen op basis van wederzijds vertrouwen is wel zo prettig. Welke specifieke wensen een klant ook heeft: wij doen er binnen ons brede dienstenpakket alles aan om deze te realiseren op professionele wijze.  

Onze medewerkers weten stuk voor stuk waar ze het over hebben. Het feit dat V&V Transport een familiebedrijf is, straalt af op gehele organisatie. Onze bedrijfscultuur is te typeren als hands-on, waarbij vakkennis en een prettige sfeer de boventoon voeren. Op die manier gaan we ook de toekomst tegemoet.